SÅ ER JEG ANKOMMET - OG ANDRE GODE NYHEDER

Så er jeg her! Helt alene. Jeg har nu haft min første nat alene i huset, og selvom det er et kæmpestort hus, og der er meget langt til andre huse, og der er helt, helt mørkt om natten og helt, helt stille, er det faktisk gået rigtig fint. Jeg havde en smule svært ved at falde i søvn, men sov glimrende, da jeg endelig gjorde det. Og da jeg vågnede, vågnede jeg ikke til hverken lyden af håndværkere, skraldebiler eller de første travle børnefamilier, men derimod til fuglekvidder og rådyr(!) og en enkelt musvåge der fløj forbi. Min første morgen på landet har med andre ord været alletiders, og selvom rådyrerne nok bliver både en pest og en plage om nogle måneder, når de æder hele køkkenhaven, er det meget hyggeligt lige nu.

Jeg ankom til øen i fredags sammen med mine forældre og Søren, min kæreste, efter en noget voldsom bådtur. Det blæste helt sindssygt meget, og jeg har aldrig oplevet en færge gynge så meget. Min far er gammel sømand, så jeg har været ret vant til at befinde mig på skibe, og føler mig egentlig rimelig søstærk, men den tur var lige vild nok, synes jeg. Ting væltede ned fra hylderne i butikken, tallerkner fløj rundt og folk væltede for et godt ord. Jeg var tilsyneladende ikke den eneste, der synes, det var lige lovligt meget, for der var efter lydene fra både toiletterne og nabobordet at dømme, en del, der genså deres nyspiste franske hotdogs hurtigere end forventet. Det var klamt og nederen, men heldigvis overstået på kun 1,5 time. Yay.

In other news er mine spirer kommet op! Og det går lynhurtigt med dem nu. Jeg var ret bekymret for dem efter den vilde bådtur, hvor nogle af dem da også havde mistet lidt jord, men de virker stærkt besluttede på at klare den, og nu kommer de så fint op. De står også lunere og lysere nu end derhjemme, så det har helt sikkert en effekt, men det er alligevel en kæmpe lettelse at se dem med hovedet over jorden. De er tørstige, så nu skal jeg bare sørge for at vande dem godt og så er jeg sikker på, at de nok skal klare det.

Her er generelt helt fantastisk, og jeg er både spændt og nervøs for de kommende måneder. På den gode måde, altså. Så alt er godt. Idag skal jeg have sået lidt flere ting, købe sætteløg, bestille planker til bedene og have fikset nogle ting i haven. Og så skal jeg nyde solen og den ene plusgrad, der efter sigende skulle komme senere. 

DSCF2875.jpg
DSCF2832.jpg