NÆSTEN FIRE UGER SENERE...

Blogger bliver jeg nok aldrig, så dårlig jeg er til at opdatere bæstet her. Men der er sket en hel masse siden sidst, så materiale er der nok af. Jeg har både bygget hønsehus færdig, hentet en lille hønseflok, haft kærestebesøg og senest forælderbesøg med arbejdsweekend, hvor der blev bygget bede, startet på at bygge drivhus og hentet en hel masse jord. 

Hønsehuset er blevet fyldt med en enkelt hane og foreløbigt tre høns. De er faldet godt til og jeg tror, de nyder, at kunne gå frit rundt i haven med alle de buskadser og træer med lav bevoksning der er. Det bliver dog snart taget fra dem, for i løbet af de næste par dage skal jeg til at så, og så bliver de altså hegnet ind, så de ikke hapser frøene, inden de overhovedet er spiret. 

DSCF3029.jpg

Det er vildt hyggeligt at have sådan en hønseflok gående, og jeg er totalt begejstret, hver gang jeg henter et æg eller hører hanen gale. De følges for det meste ad rundt i haven, spiser gladeligt mit køkkenaffald og så ser de umådeligt skægge ud, når de løber, så det er alt i alt en sand fornøjelse at have sådan en flok rendende, og jeg kan anbefale det til alle med have!

DSCF3036.jpg

Forrige weekend havde jeg Søren på besøg, og det var den hyggeligste weekend, hvor vi fik spist lækker mad, drukket lækre gin & tonic’s og skønne øl, gået ture de smukkeste steder og så var vi ude at fiske - noget jeg aldrig har prøvet før, men en virkelig hyggeligt aktivitet så længe man er i besiddelse af godt selskab og et par øl. 

I denne weekend har jeg haft besøg af mine forældre. Vi har haft arbejdsweekend, og det var egentlig meningen, at vi skulle have været færdige med et drivhus, men det er altså ikke noget man bare sådan lige smækker sammen åbenbart, så de kommer igen på fredag, og så giver vi den en ordentlig skalle og er forhåbentlig færdige søndag. Lige så meget, som jeg vil anbefale høns i haven, lige så lidt vil jeg anbefale at bygge et drivhus selv. Hvis du skal have et drivhus, så få nogle andre til at sætte det op, for det er meget federe at bruge pengene på, at drivhuset bliver nogle andres hovedpine, istedet for den psykiater du bagefter skal til, fordi du har mistet motivationen til livet. Ej, så slemt er det naturligvis ikke, men måske du kan tilbyde det gratis til en arbejdsplads, der leder efter et teambuilding-arrangement, for det her er teambuilding level 1.000.

DSCF3047.jpg

Til gengæld blev mine no dig-højbede færdiggjort og fyldt med jord og kompost, hvilket betyder, at jeg de næste par dage skal igang med at så. Det er så mega fedt endelig at have bede og jord, og nu kan jeg endelig komme rigtigt igang. Når man følger med i diverse havegrupper på Facebook, får man nemt lidt stress, fordi alle er meget længere end dig, undtagen dem der ikke er det, men der er sjovt nok ingen opslag, der handler om hvor små, ens kålspirer stadig er, eller hvordan man først satser på at få kartofler til august og ikke allerede til skt. hans, som der åbenbart er en del, der regner med. Jeg har dog valgt ikke at tage mig af det - mine grøntsager kommer, når de kommer, og for pokker hvor jeg dog håber, at de kommer, for det er jo alt andet end en selvfølgelighed for en nybegynder som mig. Send gerne gode gro-tanker min vej og så LOVER jeg at opdatere bloggen meget oftere fra nu af. (For jeg regner jo med, at det eneste I laver, er, at vente på nyt indlæg på Emmas blog).

Go' mandag venner <3