TO UGER INDE...

De første to uger (og et par dage) på Bornholm er nu gået, og jeg er i den grad ved at falde til. Her er faktisk ret skønt, når man ser bort fra det nærmest uafbrudte snevejr, der har hærget både øen og mit humør lige siden jeg ankom, og som i øvrigt har udskudt en del bygge-, så- og planteplaner. Det er selvfølgelig skidesurt og ærgerligt, men vejret er ingen jo desværre herre over, så der er ikke andet for end at vente på bedre tider og så nyde solens stråler, når den kigger frem, og ellers har jeg heldigvis både sofa, tv, abonnementer på diverse streamingtjenester og en ismaskine der helst skal testes dagligt. Den laver i øvrigt fremragende is, og jeg er sikker på, at mig og den nok skal blive trofaste venner. 

Det har været påske, og påsketid er familietid, så jeg har haft både mine forældre, kæreste, fætter og farmor på besøg og vi har hygget, gået, brokket os over vejret, set Den store bagedyst og spist uendeligt meget herlig mad og det har været alletiders. Jeg er desuden begyndt på et hønsehus, som min fætter også hjalp til med, og så har TV2/Bornholm været forbi og filme mig lalle rundt og bygge bede, som om jeg vidste noget om det, og spurgt ind til projektet og baggrunden for det. Det var hyggeligt og sjovt og ingen aner hvornår det bliver sendt, men jeg giver naturligvis besked og smider et link op, når det seks(!!!) minutter lange program bliver transmitteret. Siden de var her, har jeg dog lavet utallige ændringer, så alt er præcis som det plejer. 

Mine spirer gror og gror, men nogle af dem ser en anelse sløve ud. Jeg kan ikke helt finde ud af hvad der er galt, men dem der gror i kapilærkassen (det er et selvvandingssystem til de ikke-så-havekyndige) og dermed selv trækker vand op, har det strålende, ift. dem jeg vander ‘manuelt’. De selvvandende gror faktisk med lynets hast, så selvom de blev sået over to uger efter de andre, er de allerede ligeså store. Dem jeg selv vander har lidt tynde stængler og står lidt ustabilt, og farven er heller ikke helt lige så grøn, som jeg kunne tænke mig. Jeg glæder mig til at kunne gå ordentligt igang udendørs, og vejret ser da også ud til at blive bedre fra nu af. Jeg håber, at jeg kommer til at lave indlæg lidt oftere fra nu af - på vej er der både et hønsehus-indlæg og et indlæg om alle de specielle og sjove frø, jeg har købt.

DSCF2951.jpg
DSCF2997.jpg